Floris Wubbena

Sind 2000 ben ik als advocaat werkzaam bij Rijppaert & Peeters en ik ben gespecialiseerd in huurrecht. Tevens ben ik werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk en houd ik mij bezig met privacy en recht.

Als huurrechtspecialist formuleer en beoordeel ik onder meer huurovereenkomsten en bemiddel ik in huurgeschillen. Op arbeidsrechtelijk vlak ben ik een gewaardeerd partner van verschillende HR-managers op het gebied van arbeidskwesties.

Daarnaast houd ik mij in toenemende mate bezig met privacy en recht, een rechtsgebied dat zich in snel tempo verder ontwikkelt.

Ik heb als actief lid van Lawrope een uitgebreid en betrouwbaar netwerk (mede)opgebouwd van internationale advocaten om de aanpak van internationale juridische vraagstukken voor onze cliënten te vergemakkelijken.

Ik zal mij altijd inzetten om te onderzoeken waar partijen elkaar kunnen vinden en lukt dat niet, dan kan de cliënt op mijn volledige inzet rekenen in een juridische procedure.

Ik voorzie klanten graag snel van deskundig advies en denk daarbij ook ‘out of the box’.

- Floris Wubbena

Registratie Nederlandse Orde van Advocaten

Ik ben in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten met het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

– Huurrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Navigeer naar huurrecht

Lidmaatschappen/nevenfuncties

- Bestuurslid Vereniging van Huurrechtadvocaten (VHA)

- Voorzitter VECOO (Vereniging voor eigenaren van commercieel onroerend goed in Oosterhout)

- Actief lid Lawrope (internationaal samenwerkingsverband van advocaten)

- Meerdere jaren lid Raad van Toezicht Orde van Advocaten arrondissement Breda

- Bestuurslid diverse andere maatschappelijke organisaties

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u advies nodig op het gebied van vastgoedrecht of privacy & recht? Neem gerust contact op.

Wubbena@rijppaert-peeters.nl