Mariëlle Wirken

Sinds 2014 ben ik als advocaat werkzaam bij Rijppaert & Peeters Advocaten.

Huurrechtspecialist 

Als lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) ben ik gespecialiseerd in het huurrecht. Advocaten kunnen alleen lid worden van de VHA als zij over voldoende ervaring en deskundigheid beschikken op het gebied van het huurrecht. Leden van de VHA hebben een zware specialisatieopleiding met goed gevolg moeten afleggen om te kunnen worden toegelaten als lid van de VHA. In adviesvragen of conflicten over (ver)huur van winkelruimte, kantoorruimte of woonruimte sta ik particuliere (ver)huurders, vastgoedeigenaren en woningcorporaties bij. Binnen én buiten de rechtszaal.

Arbeidsrecht advocaat 

Daarnaast ben ik werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk. Hierin adviseer en procedeer ik over de meest uiteenlopende kwesties, met name gericht op het individuele arbeidsrecht. Hierbij kunt u denken aan advies over de arbeidsovereenkomst, ontslagzaken en aanverwante onderwerpen.

Praktisch, doortastend en juridisch inhoudelijk sterk in iedere zaak.

- Mariëlle Wirken

Registratie Nederlandse Orde van Advocaten

Ik ben in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten met het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

– huurrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Navigeer naar huurrecht

Actief bij:

- VOG (Verenigde Ondernemers Geertruidenberg)

- Business Club Eerst Eten

- VHA (Vereniging voor Huurrecht Advocaten)

- VECOO (de vereniging van commercieel onroerend goed stad Oosterhout)

- MKB Oosterhout

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u advies nodig op het gebied van huurrecht? Neem gerust contact op.

Wirken@rijppaert-peeters.nl