Op vrijdag 22 maart 2019 is het de ‘Dag van het Erfrecht’. Iedereen met een vraag op het gebied van Erfrecht kan die dag daarom vrijblijvend binnenlopen bij ons!

De ‘Dag van het Erfrecht’ is in het leven geroepen door de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland. Met de ‘Dag van het Erfrecht’ wordt aandacht gevraagd voor het belang van deskundige juridische begeleiding bij de afwikkeling van nalatenschappen.

Met talloze vragen op het gebied van Erfrecht komen wij dagelijks in aanraking. Er komt namelijk veel kijken bij de afwikkeling van een nalatenschap. Vooral als de familieverhoudingen onder spanning staan en de communicatie onderling te wensen overlaat.
Wie zijn de erfgenamen? Wie mag actie ondernemen? Wat zijn mijn rechten en/of verplichtingen als erfgenaam? Wat zijn mijn taken als executeur? Hoe moet ik te werk gaan? En wat zijn mijn rechten als onterfd kind?

Op de ‘Dag van het Erfrecht’ helpen wij graag diegenen die niet al door ons worden bijgestaan, maar wel behoefte hebben aan het inwinnen van advies, aan het sparren met onze erfrechtspecialist, dan wel anderszins op weg willen worden geholpen. Wij doen dit kosteloos, zonder verplichtingen.

Vooraf een afspraak inplannen is praktisch. Maar u kunt deze dag tussen 10.00 uur en 16.30 uur ook onaangekondigd langskomen.

Adresgegevens
Rijppaert & Peeters Advocaten
Heuvelstraat 10
0162 498 940
info@rijppaert-peeters.nl

Als u met een erfrechtelijke vraag zit, of aanloopt tegen problemen bij de afwikkeling van een nalatenschap, wacht dan niet te lang met het inwinnen van advies. Het erfrecht kent veel regels over strikte termijnen van soms maar een paar maanden waarbinnen u aanspraak moet maken op uw rechten. Het komt helaas regelmatig voor dat te laat advies wordt ingewonnen. Wacht dus niet en kom langs bij Rijppaert & Peeters Advocaten.

Reageren is niet mogelijk.