rijppaert peeters logo

Met ingang van 1 januari 2020 is de nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans (de Wab) in werking getreden. Wij informeren u graag over onze eerste ervaringen met betrekking tot deze nieuwe wet als het onder meer gaat over het werken met diverse ‘flexkrachten’, de (versoepelde) wetswijzigingen in het ontslagrecht en tenslotte het inmiddels bekende fenomeen ‘slapende dienstverbanden’.  

Daarnaast gaan wij uitvoerig in op het onderwerp ‘’de zieke werknemer’’. Vrijwel alle problemen en valkuilen in de praktijk waar u als ondernemer of (HR)-adviseur tegen aan kunt lopen bij de begeleiding van een werknemer gedurende de eerste twee ziektejaren, komen aan bod. Denk onder meer aan problemen in de re-integratie, loondoorbetalingsperikelen en (in het uiterste geval) ontslag. Zoals u van ons gewend bent, krijgt u diverse praktische tips die u direct in de praktijk kunt brengen. Ook zal het derde ziektejaar e.v. en alle bijbehorende risico’s en besparingsmogelijkheden die daarmee samenhangen worden besproken. Kortom, een onderwerp waaraan u in de praktijk (helaas) niet aan zal kunnen ontkomen en een niet te missen mast&rclass voor eenieder die meer kennis en ervaring wenst op te doen over dit onderwerp!

Wanneer:     dinsdag 18 februari 2020

Tijdstip:         inloop vanaf 14:30, aanvang Mast&rclass stipt om 15:00 uur tot 17:00 uur, daarna een borrel met hapjes

Waar:            op De Zaak Breda aan de Keizerstraat 11 in Breda

Kortom: laat u goed informeren door de Advocaten Arbeidsrecht van Rijppaert & Peeters en schrijf u direct in via onderstaand formulier.

Met vriendelijke groet,

De Vakgroep Arbeidsrecht van Rijppaert & Peeters Advocaten

Inschrijven