Protocol Grensoverschrijdend Gedrag

Hecht u ook een groot belang aan een prettige en veilige werkomgeving voor uw werknemers? Geen beleid op het gebied van ongewenst gedrag óf het juist niet volgen van eigen beleid kan u als werkgever duur komen te staan. Hoe kunt u dit het beste ondervangen? Vraag uw nieuwe model - protocol grensoverschrijdend gedrag nu aan.

Model - Protocol Grensoverschrijdend Gedrag

Het is en blijft een hot topic: ongewenst gedrag op de werkvloer. Dit ongewenst gedrag kan zich openbaren in de breedste zin. Denk daarbij aan pesten op de werkvloer of seksueel grensoverschrijdend gedrag. Hoewel de meeste werkgevers zich realiseren dat actief beleid én maatregelen noodzakelijk zijn om dit tegen te gaan, gaat het soms toch nog mis. Naast het feit dat u uiteraard wilt zorgen voor een veilige werkomgeving kan het ontbreken van beleid en/of het niet naleven van dit beleid leiden tot hoge (schade-)vergoedingen voor werknemers. 

Met het op maat gemaakte model-protocol grensoverschrijdend gedrag, zet u de eerste stappen naar een veilige werkomgeving en beperkt u de risico’s zoveel als mogelijk. Het protocol biedt handvatten voor als er zich een melding voordoet en uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan het preventieve aspect. Het model protocol, alsook tips voor de implementatie wordt u aangeboden voor een vast bedrag van € 500,- excl. btw.

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Vragen?

Heeft u advies nodig op het gebied van arbeidsrecht? Neemt u dan vooral contact met ons op via 0162-453811
of info@rijppaert-peeters.nl.