Aansprakelijkheid, schade en letsel

Zoals in Breda ook vaak wordt gezongen: Wij gaan niet opzij!

Dagelijks strijden wij voor onze cliënten, die zich – door toedoen van een ander – vaak in kwetsbare situaties bevinden. Ook de afgelopen periode was weer bewogen. Zo heeft de rechtbank te Breda ons gevolgd en geoordeeld dat het bollardsysteem in het centrum van Oosterhout gebrekkig is (geweest), zodat de schade die onze cliënte hierdoor lijdt vergoed dient te worden. Onze cliënte was geschept door een dergelijk ‘zakpaaltje’, dat plotsklaps naar boven kwam. Voorts is de rechtbank te Utrecht meegegaan in de door ons ingediende shockschadevergoedingen, waarvoor strenge criteria gelden. En ook buiten rechte zijn weer vele claims succesvol afgerond, veelal middels gesloten vaststellingsovereenkomsten met de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij.

Maar ook in het kader van kennisoverdracht zitten wij niet stil. Wij organiseren met regelmaat lezingen. Dinsdag 25 juni jl. hebben wij nog, samen met Robbe Financiële Raadgevers, de eerste bijeenkomst van ‘BorrelZaken’ verzorgd.

Zoals hopelijk bij u bekend, hechten wij veel waarde aan toegankelijkheid en bereikbaarheid. Daarom organiseren wij iedere eerste donderdag van de maand, steeds van 18:00 tot 19:00 uur, een gratis inloopspreekuur bij onze vestiging in Breda. Hebt u een vraag op het gebied van aansprakelijkheid en/of schade, dan kunt u dus al donderdag 4 juli a.s. “zomaar” – zonder een afspraak in te hoeven plannen – bij ons langskomen op de Keizerstraat te Breda. Daarnaast geldt dat een oriënterend gesprek met één van onze letselschadeadvocaten altijd kosteloos is. Wekelijks helpen wij op deze manier, vanuit onze locaties in Breda en Oosterhout, veel mensen op weg.

Staat de aansprakelijkheid vast, dan dienen de redelijke juridische kosten door de aansprakelijke partij te worden vergoed.

Is de aansprakelijkheid niet erkend, dan is het zaak om die vastgesteld te krijgen. In dit kader kan vaak een beroep worden gedaan op een rechtsbijstandverzekering ofwel gefinancierde rechtsbijstand. Maar ook in andere gevallen denken wij graag met u mee.

Mijn collega’s en ik staan ik u graag te woord.

 

Buro Letselschade / Rijppaert & Peeters Advocaten

Heuvelstraat 10 Oosterhout

Keizerstraat 11 Breda

info@buroletselschade.nl

0162 498 940

 

Reageren is niet mogelijk.